نافرمانی مدنی؛ از موسسات برانداز غربی تا تبیین در شبکه های مسیحی
نگاهی به عملکرد شبکه های ماهواره ای مسیحی نشان داده که دست اندرکاران آنها به انحاء مختلف در امور داخلی کشور ایران دخالت کرده و حتی در برنامه های آموزشی خود، گروندگان به فرقه مسیحیت صهیونیستی را به نافرمانی مدنی و عدم اطاعت از دولت، ترغیب می کنند.
نگاهی به عملکرد شبکه های ماهواره ای مسیحی نشان داده که دست اندرکاران آنها به انحاء مختلف در امور داخلی کشور ایران دخالت کرده و حتی در برنامه های آموزشی خود، گروندگان به فرقه مسیحیت صهیونیستی را به نافرمانی مدنی و عدم اطاعت از دولت، ترغیب می کنند.
🔸 بعد از آزمایش انواع مختلف مقابله با حکومت های مستقل و آزاده جهان، آخرین روشی که توسط نظریه پردازان غربی معرفی شده، جنگ نرم و براندازی از طریق بکارگیری شیوه های مسالمت آمیز است.
🔸 یکی از راهکارهای ارائه شده در این جنگ، پیشنهاد اجرای "تاکتیک نافرمانی مدنی" است که در موسسات مطالعات راهبردی غربی همچون: موسسه "آمریکن اینتر پرایز" آمریکا- که اعضای اصلی آن از جمهوری خواهان تندرو تشکیل شده- صراحتا در پروژه ای موسوم به دلتا، به عنوان یکی از سه ضلع مقابله با جمهوری اسلامی ایران معرفی می شود.
🔸 در "نافرمانی مدنی" که به طور خلاصه، شیوه ای آرام و در عین حال پیشرو در براندازی نرم است، پیاده نظام های کشورهای برانداز باید قانون کشور مورد نظر را شکسته؛ هر چند که ضمانت اجراهای سنگینی در بر داشته باشد.
🔸 تبیین و تبلیغ این موضوع از سوی شبکه های ماهواره ای مسیحی- وآن هم با استناد به کتاب مقدس و تاریخ تفکر مسیحی- به روشنی پرده از حقایقی در باب وحدت رویکرد بین جنگ افروزان آمریکایی و شبکه های مسیحی در مقابله با کشورهای غیر همسو با سیاست غرب، بر می دارد؛ هر چند که این حقیقت از چشم های عادی پوشیده و در نظر آنها مغفول بماند.
🔸 نگاهی به عملکرد شبکه های ماهواره ای مسیحی نشان داده که دست اندرکاران آنها به انحاء مختلف در امور داخلی کشور ایران دخالت کرده و حتی در برنامه های آموزشی خود، گروندگان به فرقه مسیحیت صهیونیستی را به نافرمانی مدنی و عدم اطاعت از دولت، ترغیب می کنند.
🔸 حال چه ارتباطی بین موسسات و مجموعه های تصمیم ساز که برای براندازی نرم در کشورهای راهبردی و غیر مطیع غرب، برنامه ریزی کرده و راهکار ارائه می کنند، با شبکه های ماهواره ای مسیحی- که بنا به گفته های خود فقط برای ارائه خدمت به مسیحیان راه اندازی شده اند-، وجود دارد؟
🔸 در نهایت فرقه مسیحیت صهیونیستی باید تکلیف خود را با دوگانگی "تعامل و اطاعت پذیری" یا "مبارزه با دولت های مستقل" مشخص کند. از آنجایی که در یک طرف ماجرا، مسیحیان-طبق کتاب مقدس و قوانین پذیرفته شده بین المللی- باید قوانین کشورها را رعایت کنند و از سوی دیگر به مبارزه و مخالفت با دولت و عدم رعایت قوانین، راهنمایی می شوند، انتخاب هر کدام از دو مسیر، سرنوشت مختلفی را برای آنها در پی خواهد داشت.
🔸 خاطر نشان میسازد فرقه مسیحیت صهیونیستی بیشتر از آن که به یک جنبش یا نهضت دینی شباهت داشته باشد، گروهی سیاسی بوده که از دل افکار هزاره گرایی و صهیونیستی-که نتیجه نفوذ یهودیان در مسیحیت بوده- بیرون آمده و به تحقیق می توان گفت، هیچ تناسبی با بنیادهای راستین مسیحیت ندارد.
🔸 گفتنی است، دخالت در امور سیاسی توسط شبکه های ماهواره ای مسیحی به صورت روزمره اتفاق می افتد. افرادی مانند: رضا صفا، هرمز شریعت و ... گاه و بیگاه درباره سیاست داخلی و خارجی ایران اظهار نظر می کنند و فردی مانند ساسان توسلی پا را از این نیز فراتر گذاشته و حتی سال 1388، در تجمع گروهک تروریستی منافقین جلوی سازمان ملل حاضر شده بود
- ۹۹/۰۶/۲۰